Başkan Toçooğlu Projeleri İnceledi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenikent bölgesine yapılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Başkan Toçooğlu Projeleri İnceledi
  • 28 Ağustos 2018, Salı 17:38
Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenikent bölgesine yapılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karamanda inşa edilen park projesinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Projede temel çalışmalarının tamamlandığını dile getiren Başkan Toçoğlu, Yenikent bölgesine yeni bir yaşam alanı kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 99 depreminin ardından kalıcı konutların inşa edildiği Yenikent bölgesine ayrı önem verdiklerini belirten Başkan Toçoğlu, “99 depreminin ardından Sakaryanın sağlam zeminlere taşınması kararını alarak Yenikenti gündemimize aldık. Bölgeye verdiğimiz özel önemin en büyük göstergesi bugüne kadar yaptığımız yatırımlardır. Yenikente yönelik yapılan otel eleştirilerine de yatırımlarımızla karşılık verdik. Yeni yaşam alanları, sosyal alanlar, eğitim, altyapı ve ulaşım yatırımlarını hayata geçirdik. Hamdolsun önümüzde her geçen gün gelişen bir Yenikent var” dedi.

Yenikente her başlıkta hizmet
Yenikentte önemli yatırımları hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Toçoğlu, “Öncelikle altyapıya yönelik adımlarımızı attık. İçmesuyu isale hattını hayata geçirdik. 448 konutu TOKİ işbirliğiyle inşa ettik. Henşehrilerimize Yenikent Park ve sosyal tesislerini hediye ettik. Yaşayarak Öğrenme Macera Parkını, Korucuk Parkı hizmete aldık. Karamanı SAMEKle buluşturduk. Duble yolla Korucuka ulaşımları kolaylaştırdık. Ulaşım filosuna yeni araçlar kazandırdık. Eğitim ve Araştırma Hastanesine 55 dönümlük arazi tahsis ettik ve Tıp Fakültesi bölgemizde bulunuyor. Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesine yurt kazandırdık. Kalıcı iş yerlerini restore ettik ve Meslek Yüksek Okulunu bölgeye getirdik. Karaman Geçici Eğitim Merkezini hizmete aldık. Yenikent ile şehir merkezi arasında yeşil ve spor alanları oluşturduk. Yenikente yatırımlarımız da devam ediyor. Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adasını bölgemize kazandırıyoruz. Yenikente yüzme havuzu inşa edeceğiz. İncelemelerde bulunduğumuz Karaman Park yine bölgemizde tamamlanıyor. İnşallah Yenikentte yatırımlarımızla var olmaya, hemşehrilerimizi yeni hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık