Başkan Toçoğlundan, Hendek 2. Osbye Ziyaret

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendek 2. Organize Sanayi Bölgesine (OSB) ziyarette bulundu.

Başkan Toçoğlundan, Hendek 2. Osbye Ziyaret
  • 02 Temmuz 2018, Pazartesi 16:05
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendek 2. Organize Sanayi Bölgesine (OSB) ziyarette bulundu.
OSBye kazandırılan İtfaiye Binasını da ziyaret eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğluna SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendek 2. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Bodur, SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan eşlik etti. Hendek 2. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Bodur, “Geçtiğimiz günlerde OSBnin yeni yönetim kurulu seçimlerini gerçekleştirdik. Yönetim kurulumuza genç ve dinamik kişileri dahil etmeye özen gösterdik. İnşallah yeni yönetimimizle Sakaryanın sanayisi için üretmeye devam edeceğiz” derken SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ, “Hendek 2. Organize Sanayi Bölgesi gelişimine devam ediyor. Bu kapsamda sanayi bölgemizde cami inşaatı sürerken Büyükşehir Belediyemiz tarafından itfaiye binasının inşaatı tamamlandı. İtfaiye binası OSBmize değer kattı” dedi.
Hendek 2. Organize Sanayi Bölgesine ziyarette bulunan Başkan Toçoğlu, “Hendek 2. OSB Türkiyenin ve şehrimizin en önemli OSBleri arasında. OSBmizin gelişimi sürüyor. İtfaiye binası tamamlandı. Büyükşehir itfaiyesi tam teşkilatla OSBye hizmet vermeye hazır. İnşallah OSBmiz Türkiyeye örnek olacak. Her zaman ifade etiğimiz gibi, bizler bu şehirde birlik içerisinde şehrimiz için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Sakaryanın ekonomisinin gün geçtikçe büyüdüğünü ifade eden Toçoğlu, “Önümüzde büyüyen, gelişimini sürdüren ve geleceğe sağlam adımlarla ilerleyen bir Sakarya var. Gelişim ve istikranın en büyük göstergesi olan ihracatta her yıl rekor kırıyoruz. Sakaryanın ekonomisi gün geçtikçe büyüyor. Gelişen sanayimizle birlikte ekonomimiz güçleniyor. Şimdi Milli Savunma Sanayinin üretim üssü Sakaryamız olacak. Sayın Cumhurbaşkanımız Karasuyu Mega Endüstri Bölgesi olarak ilan etti. İnşallah yeni dönemde de bu gelişim artarak devam edecek” şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık