Başkan Toçoğlu Saüde Mezuniyet Heyecanına Ortak Oldu

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İlahiyat Fakültesi öğrencilerinin mezuniyet heyecanına ortak oldu.

Başkan Toçoğlu Saüde Mezuniyet Heyecanına Ortak Oldu
  • 04 Temmuz 2018, Çarşamba 15:01
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İlahiyat Fakültesi öğrencilerinin mezuniyet heyecanına ortak oldu.
SAÜ Besyo Stadyumunda gerçekleştirilen törende Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlunun yanı sıra, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Ardıç, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Bostancı, öğretim görevlileri, öğrenciler ve aileleri katıldı. Program; İlahiyat Fakültesi Öğrencisi Burak İğidinin Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Bölümlerini birincilikle bitiren öğrencilere plaket takdim eden Başkan Toçoğlu, İlahiyat Fakültesinin kurucu sekreteri olarak ilk üç öğrenciye hediye sözü verdi.
Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Bostancı, “Şüphesiz bütün mezuniyet törenleri sevinç ve hüznün harman olduğu değişik duygular yaşatıyor. Bu yılda bu duygularla genç mezunlarımızı hayata uğurluyoruz. Bu yıl örgün eğitimden 187 genç kardeşimizin fakültemizin mezunları arasına katılmasının haklı gururunu yaşıyoruz. Genç kardeşlerimizin mezuniyetlerinin kendileri, aileleri ve ülkemiz için hayırlar getirmesini diliyor, kendilerini ve yetişmesinde çok önemli katkıları bulunan aileleri ile öğretmenlerini canı gönülden tebrik ediyorum” dedi.
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Ardıç, “Bugün burada 200e yakın öğrencimiz mezun oluyor. Ne kadar şükretsek azdır. İlahiyat Fakültelerinin kontenjanları 20 iken bugün 200e ulaştı. Mezun öğrencilerimizin görevlerinin ne kadar ulvi ve önemli olduğunu bildiklerini biliyoruz. Yolun götürdüğü yere değil hiç olmadığı bir yere gidin ve orada iz bırakın. Sizleri tebrik ediyor, gelecek hayatınızda mutlu bir hayat diliyorum” diye konuştu.
Mezuniyet törenine katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan Başkan Toçoğlu ise, “İlahiyat Fakültesinin ilk kurucu sekreterliği görevini üstlendim. Mezun sayılarının 200lere yaklaşması büyük bir gururdur. Bu büyük bir nimettir. Allah verdiği nimetleri kadri bilindikçe geri almaz. Rabbim kıymetini bilmeyi nasip etsin. Bu vesileyle mezun olan öğrencilerimize başarılar diliyorum. Ailelerine de bu güzel yolda onlarla beraber oldukları için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık