Başkan Toçoğlu, Saü Rektörü Savaşan İle Bir Araya Geldi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, SAÜ Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Fatih Savaşan ile bir araya geldi.

Başkan Toçoğlu, Saü Rektörü Savaşan İle Bir Araya Geldi
  • 19 Temmuz 2018, Perşembe 16:32
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, SAÜ Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Fatih Savaşan ile bir araya geldi.
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Fatih Savaşanı makamında ağırladı. SAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Temel Gürdal ile SAÜ Genel Sekreteri Dr. Yaşar Kahramanın da yer aldığı ziyarette Başkan Toçoğlu, Prof. Dr. Savaşana yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ederek başarılar diledi. Başkan Zeki Toçoğlu, “Üniversitemiz ile birçok alanda işbirliği içerisinde çalışıyoruz. Yeni dönemde de işbirliğimizi daha da güçlendirerek şehrimiz adına başarılı çalışmaları hayata geçirmeye devam edeceğiz. Prof. Dr. Savaşana yeni görevinin hayırlı olmasını diliyor, başarılı çalışmalara imza atacağına inanıyorum” dedi.
Prof. Dr. Fatih Savaşan ise birlikte çalışmaktan büyük memnuniyet duyacaklarını belirterek Başkan Toçoğluna teşekkürlerini iletti. Prof. Dr. Savaşan, “Sayın Cumhurbaşkanımızın görevi şahsımıza tevdi etmesiyle birlikte SAÜ Rektörlüğüne atandık. İnşallah Büyükşehir Belediyemizle yakın temas halinde olacak, güzel çalışmalara imza atacağız” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık