Başkan Toçoğlu: “Sakaryayı Hizmetleriyle Geleceğe Taşıyacağız”

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Ankarada bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Başkan Toçoğlu: “Sakaryayı Hizmetleriyle Geleceğe Taşıyacağız”
  • 20 Eylül 2018, Perşembe 16:37
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Ankarada bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.
İlk olarak Tes-İş Mali Genel Sekreteri Sedat Çokol ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, daha sonra Elektirik Üretim A.Ş Genel Müdürü Mücahit Alkan ve Genel Müdür Yardımcısı Yılmaz Çiğdemi ziyaret etti. Sakaryada görev yapmış bürokratlara başarı dileklerini ileten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakaryayı Ankarada başarıyla temsil eden isimlere kolaylıklar diledi. Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Toçoğlu, “Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Ankaradaydık. İlk olarak uzun yıllardır Ankarada Tes-İş Mali Genel Sekreteri, hemşehrimiz Sedat Çokolla bir araya geldik. Başarı dileklerimizi ileterek, çalışmalarında kolaylıklar diledik. Ardından şehrimizde de uzun yıllar görev yapan Elektirik Üretim A.Ş Genel Müdürü Mücahit Alkan ve Genel Müdür Yardımcısı Yılmaz Çiğdemle buluştuk. Hamdolsun Ankarada şehrimizi yakından tanıyan ve hemşehrimiz olan bürokratlarla güçlü bir bağımız var” dedi.
Başkan Zeki Toçoğlu, “Ankarada şehrimizi yakından tanıyan isimlerle bir araya geldik. Şehrimizde de uzun yıllar önemli görevlerde bulunmuş bürokratlarımızın Sakaryaya gösterdikleri yakınlık bizleri de memnun ediyor. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde şehrimize hizmet sunmaya, Sakaryayı geleceğe taşımaya devam edeceğiz. Misafirperverliklerinden dolayı tüm bürokratlarımıza şükranlarımı sunuyor, başarılar diliyorum” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık