Başkan Toçoğlu: Arifiyeye Yatırımlarımız Devam Edecek

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Arifiye İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi.

Başkan Toçoğlu: Arifiyeye Yatırımlarımız Devam Edecek
  • 21 Eylül 2018, Cuma 17:02
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Arifiye İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi.
Başkanlık Makamında gerçekleşen buluşmada Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlunın yanı sıra AK Parti Arifiye İlçe Başkanı Ali Başer, kadın ve gençlik kolları başkanlarının yanı sıra yönetim kurulu üyeleri de yer aldı. Birliktelikte söz alan AK Parti Arifiye İlçe Başkanı Ali Başer, “Arifiye İlçe Teşkilatı olarak Büyükşehir Belediyemizin ilçemizde gerçekleştirmiş olduğu başarılı projeler için teşekkür ziyaretinde bulunmak istedik. Hamdolsun bugün Arifiyemiz Büyükşehirin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde daha yaşanabilir ve daha yeşil. Teşkilat olarak Mart ayında gerçekleşecek yerel seçimler için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah Arifiye partimize yerel seçimlerde gereken desteği fazlasıyla sunacak” dedi.
Arifiyede çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini dile getiren Başkan Toçoğlu ise, “Arifiyede çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Büyükşehirin hizmet elini 16 ilçemize ulaştırıyoruz. Arifiye şehir merkezine yakın olan ve her geçen gün gelişen bir ilçemiz. Bizde Arifiyenin bu gelişime kayıtsız kalmıyor gerekli projeleri bir bir hayata geçiriyoruz. İlçeye değer katacak ve vatandaşlarımızın bir arada huzurlu, mutlu vakit geçirmelerini sağlayacak Arifiye Parkı tamamladık. İnşallah kısa süre içerisine açılışını gerçekleştireceğiz. Bölgenin en büyük hali olma özelliği taşıyan Toptan Sebze ve Meyve Hali Kompleksini de Arifiye ilçemizin sınırları içerisinde inşa ediyoruz. İnşallah yeni hal kompleksimiz ulaşım kolaylığı ve konumu itibariyle sektöre büyük katkılar sunacak. Ayrıca yine ilçemiz mahalleleri olan Karaaptiler ve Türkçaybaşını birbirine bağlayacak olan 65 metre uzunluğa 17 metre genişliğe sahip köprümüz açılış için gün sayıyor. Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelerimize yatırımlarımız devam edecek” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık