Başkan Toçoğlu, Adapazarı Ziraat Odası Heyeti İle Bir Araya Geldi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Ziraat Odası Başkanı Ercan Ateş ve yönetimi ile bir araya geldi.

Başkan Toçoğlu, Adapazarı Ziraat Odası Heyeti İle Bir Araya Geldi
  • 26 Temmuz 2018, Perşembe 10:09
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Ziraat Odası Başkanı Ercan Ateş ve yönetimi ile bir araya geldi.
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Ziraat Odasının gerçekleştirmiş olduğu nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayarak, çiftçilere ve tarıma destek sunmaya devam edeceklerini söyledi. Toçoğlu, “Sakarya, ülkemizde oldukça verimli tarım alanlarına sahip şehirlerden bir tanesi. Büyükşehir Belediyesi olarak elverişli topraklarımızı korumayı, tarımda verimi arttırmayı ve çiftçimize destek olmayı kendimize görev addettik. Çiftçimize ve tarıma destek sunmaya devam edeceğiz” dedi.
Tarımda verimliliği arttırmak için çeşitli alanlarda projelerin mevcut olduğunu ifade eden Başkan Toçoğlu, “Bizler şehrimizi geleceğe el birliği ile hazırlıyoruz. Her fırsatta odalarıyla ve temsilcileriyle bir araya geliyoruz. Tarımda verimliliği arttırmak için Tarımsal Hizmetler ve Muhtarlık Daire Başkanlığımızın çeşitli alanlarda projeleri mevcut. İnşallah tarımda verimliliği arttıracak, tarım alanlarımızdan maksimum fayda sağlayacağız. Yakın zamanda da Sakaryamızda mısır hasatı başlayacak. Bu vesileyle tüm çiftçilerimize bol kazanç diliyorum” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık