Başkan Tatlıoğlundan Yöre Kadınlarına İstihdam Desteği

Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, ilçe ekonomisinin canlanması için çeşitli projeler üretmeye devam ediyor.

Başkan Tatlıoğlundan Yöre Kadınlarına İstihdam Desteği
  • 01 Eylül 2018, Cumartesi 13:43
Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, ilçe ekonomisinin canlanması için çeşitli projeler üretmeye devam ediyor.
Yöre kadınlarının istihdamına ayrı bir önem veren Orhaneli Belediye Başkanı Tatlıoğlunun kurulmasını sağladığı Orhaneli Üreten Kadınlar Kooperatifi ise çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Belediye tarafından oluşturulan seralarda biberden domatese, fasulyeden, kavun ve karpuza kadar çok sayıda meyve sebze üreten kadınlar, bu ürünlerini Belediye BEBKA destekleriyle kurduğu paketleme tesisinde ambalajlayarak, satışa hazır hale getiriyorlar. Turşudan salçaya, reçelden çeşitli konservelere kadar geniş bir yelpazedeki ürünler ambalajlanıp, paketlenerek, Orhaneli Belediyesi tarafından alınan ‘Orhanili markasıyla çeşitli pazarlara sunuluyor.
Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, seralarda üretim yapan kadınları ziyaret ederek, çalışmalarına destek verdi. Tatlıoğlu, “Yöremizin kadınları çok çalışkandır. Kendileriyle her zaman gurur duyuyoruz. Kadınlarımız üretiyor biz de onlar için bu ürünleri ‘Orhanili markasıyla satıyoruz. Yöre kadınları hem aile bütçesine hem de ilçe ekonomisine ciddi katkı sunuyorlar. Belediye olarak onları desteklemeye her zaman devam edeceğiz” dedi.
Tatlıoğlu, yöre kadınlarının ürettikleri ve tamamen organik olan bu ürünlerin yanı sıra evde yaptıkları tarhana, bulgur ve köy ekmeklerini de ayrıca Sadağı Kanyonundaki tesiste de satışa sunduklarını sözlerine ekledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık