Başkan Tatlıoğlundan Kültür Turizmi Vurgusu

Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Bursa Valiliğinin himayesinde düzenlenen 3. Bursa Turizm Zirvesinin ikinci gününde mahallî idareler ve turizm konusunda konuştu.

Başkan Tatlıoğlundan Kültür Turizmi Vurgusu
  • 20 Ekim 2018, Cumartesi 11:18
Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Bursa Valiliğinin himayesinde düzenlenen 3. Bursa Turizm Zirvesinin ikinci gününde mahallî idareler ve turizm konusunda konuştu.
Turizm sektörünü Merinos AKKMde bir araya getiren 3. Bursa Turizm Zirvesinde konuşan Başkan İrfan Tatlıoğlu, kültür turizminin önemine işaret ederek, belediye olarak yaptıkları çalışmaları anlattı., İrfan Tatlıoğlu, Bursanın turizm açısından ülkenin ve dünyanın en şanslı şehirlerinden biri olduğunu vurguladı. İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkanın da konuşmacı olarak katıldığı oturumda deniz, dağ, tarih, kültür, doğa ve sağlık turizmi alanlarında Bursanın yeterli payı alması için şehrin bütün dinamikleri ile birlikte sürdürülebilir bir planlama yapılması gerektiğini söyleyen Tatlıoğlu, özellikle kültür turizmine ağırlık verilmesi gerektiğini ifade etti.
Başkan İrfan Tatlıoğlu, “Günümüzde insanların tatil anlayışları değişiyor. Tatil denince akla artık sadece deniz, kum ve güneş gelmiyor. Alternatif turizme de ilgi her geçen gün artıyor. Orhaneli tabiatı, mutfağı ve 700 yıldan bu yana yaşatılan Yörük kültürüyle, Bursanın alternatif turizminin en önemli merkezlerinden biri. Yerel yönetimler olarak bizlerin, turizmcilerin, tur operatörlerinin, şehrimize gelen yerli ve yabancı misafirlere bu özelliklerimizi tanıtmak için birlikte hareket etmemiz gerektiğine inanıyorum” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık