Başkan Taşdelenden Yenilenen Okullara Ziyaret

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, yenilenen ve yeni eğitim öğretim dönemine hazır hale getirilen okulları ziyaret etti.

Başkan Taşdelenden Yenilenen Okullara Ziyaret
  • 23 Eylül 2018, Pazar 11:41
Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, yenilenen ve yeni eğitim öğretim dönemine hazır hale getirilen okulları ziyaret etti.
Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen, belediye tarafından yenileme ve iyileştirme çalışmaları gerçekleştirilen okulları ziyaret etti. Okullarda öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılanan Taşdelen, çocuklara kırtasiye seti armağan etti. Türkiyenin en büyük ilçe belediyesi olma sorumluluğunu eğitim alanında gerçekleştirdiği çalışmalarla da gösteren Çankaya Belediyesi, Taşdelenin göreve geldiği günden bu yana 218 devlet okulunun tadilatını gerçekleştirerek okulların çehresini baştan aşağı değiştiriyor. Okulların iç ve dış cephe boyaması, çevre düzenlemesi, çatı onarımı ile zemin asfaltlama işlemlerini yeni eğitim öğretim dönemine yetiştiren Çankaya Belediyesi, öğrencilerin daha iyi eğitim almaları için her ayrıntıya dikkat etti.
Okulları ziyaretinde öğrencilerin yoğun ilgisine karşılık veren Taşdelen, “Öğretmen çocuğu olarak eğitime çok büyük önem veriyorum. Yarının ümidi çocuklarımızın ve gençlerimizin daha iyi eğitim alabilmeleri için belediye olarak elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. İlçemizde yer alan tüm okullara şartlarımız ölçüsünde yardım etmeye devam edeceğiz. Çünkü burası Mustafa Kemal Atatürkün ilçesi ve Mustafa Kemal Atatürke layık olan bir belediye olacağız” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık