Başkan Taşçı, Türk Bayrağı Dağıttı

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında Atakumlulara Türk bayrağı dağıttı.

Başkan Taşçı, Türk Bayrağı Dağıttı
  • 29 Ekim 2018, Pazartesi 16:36
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında Atakumlulara Türk bayrağı dağıttı.
Bayramlarda, esnafa ve vatandaşlara Türk Bayrağı dağıtma geleneğini sürdüren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında da bu geleneği bozmadı. Cumhuriyet Bayramı sevincinin birlikte yaşandığı sürece anlamlı olduğunu söyleyen Başkan Taşçı, Bayramımızı vatandaşlarımızla kutlamak, bu kutlamaya şanlı Türk Bayrağımız ile güç katmak istedik dedi.
Atakum İlçesinde, esnafa ve vatandaşlara Türk bayrağı dağıtan Atakum Belediye Başkanı Taşçı, Bu topraklar, kolay vatan olmadı. Bir karış toprak vermemek uğruna canından olan bir neslin torunları olarak, bu bilinçle yaşayan bir milletiz. Cumhuriyet Bayramı, bu anlamda bizim için son derece önemlidir. Birlik ve beraberliğimizi korumamız ve daha da güçlendirmemiz adına önemli bir yeri olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında bu düşünceden hareketle Türk bayrağı dağıtmak istedik. Biliyoruz ki Türk bayrağı, bizim en önemli ortak değerlerimizden birisidir. Renginiz aziz şehitlerimizden alan Türk bayrağımız ile gurur duyuyoruz. Bu gururu hemşehrilerimizle birlikte, aynı heyecan içerisinde yaşamak için de her bayram Türk Bayrağımızı dağıtıyoruz. Evler, iş yerleri, araçlar hep Türk Bayrağı ile donatılsın istiyoruz. Atakumlu hemşehrilerimiz de bu anlamda her zaman örnek bir millet birlikteliği içerisinde şeklinde konuştu.
Bayrak dağıtımı sırasında özellikle bol bol vatandaşlarla sohbet eden Başkan Taşçı, Atakum ilçesinde örnek bir birlik ve beraberlik olduğunu kaydetti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık