Başkan Tahmazoğlu Malazgirt Zaferinin 47. Yıl Dönümü Kutlaması

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Malazgirt Zaferinin Anadoluda köklü ve zengin bir kültürün oluşmasına vesile olduğunu ifade etti.

Başkan Tahmazoğlu Malazgirt Zaferinin 47. Yıl Dönümü Kutlaması
  • 26 Ağustos 2018, Pazar 17:43
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Malazgirt Zaferinin Anadoluda köklü ve zengin bir kültürün oluşmasına vesile olduğunu ifade etti.
Türkiye Cumhuriyeti Başkanı Recep Tayyip Erdoğanın katılımları ile gerçekleşen kutlamalara katılan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Malazgirt Zaferinin 947. Yıl dönümünü gururla kutladıklarını belirterek, 26 Ağustos 1071de yakılan ateş, 2071e doğru güçlenerek kutlu davamızın yolunu aydınlatmaya devam edecektir. Malazgirt Zaferi, sadece Türk tarihinin değil dünya tarihinin akışını değiştirdi. Gücünü maneviyatından alan milletimiz, tarih boyunca eşsiz zaferler kazanarak, Anadolunun Türkiye halklarından başka bir millette vatan olmayacağını sayısız kez ispat etmiştir. Malazgirt zaferi ve sonrasında yaşananlar bunun göstergesidir. Bu büyük medeniyet birikiminin mirasçıları olarak, bütün bereketiyle bize kucak açan bu topraklarda, barış ve kardeşliği yükseltmeye, birlik ve beraberliğimizi korumaya, huzur ve güven içerisinde yaşamaya devam edeceğiz. Milli birliğimizi, vatanımızın bütünlüğünü ve devletimizin bekasını korumak öncelikli vazifemizdir. Anadoluyu ebedi yurt edinmiş milletimizin hürriyetini, devletimizin bağımsızlığını ortadan kaldırmak isteyen her türlü şer odağına karşı hepimiz son derece dikkatli ve basiretli olmalıyız. Bu vesileyle, Malazgirt Zaferinin 947. yıl dönümünü kutluyor, başta büyük komutan Sultan Alparslan olmak üzere, milletimizin istiklali için canını feda eden bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık