Başkan Taban, ‘Bereket Sofrasında Vatandaşlarla Buluştu

Bursanın İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, her cuma sabahı farklı bir camide kurulan “Bereket Sofrasında halkla buluşuyor.

Başkan Taban, ‘Bereket Sofrasında Vatandaşlarla Buluştu
  • 26 Ekim 2018, Cuma 11:29
Bursanın İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, her cuma sabahı farklı bir camide kurulan “Bereket Sofrasında halkla buluşuyor.
Başkan Alper Taban, bu sabah Mesudiye Mahallesinde bulunan Somuncu Baba Camiinde vatandaşla bir araya geldi. AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan, parti yöneticileri ve bazı meclis üyelerinin de katıldığı Bereket Sofrasında sabah namazının kılınmasının ardından caminin alt kısmında bulunan hafızlık eğitimi alan öğrencilerin kaldığı yurt bölümünde kahvaltı yapıldı. Burada hafızlık öğrencileri ve vatandaşla birlikte simit, zeytin ve peynir ile kahvaltı yapılırken, bölgenin meseleleri masaya yatırıldı. Vatandaşlar mahalleleri hakkındaki talepleri ilk ağızdan Başkan Alper Tabana iletme fırsatı buldu.
Taban, “Burada gecikmeli de olsa devreye alınmış bir alt geçidimiz var. Hiçbir idareci projenin gecikmesini istemez. Biran önce bitmesini ve hayata geçmesini arzu eder. Bizler de göreve başladığımız günden bu yana mücadelemizi verdik. Hamdolsun şu anda alt yolumuz işlemeye başladı. Yan kollarıyla alakalı da istimlâk çalışmaları devam ediyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi bu muameleleri devam ettiriyor. İnşallah o da tamamlandığında şehrin giriş ve çıkış noktalarında güvenli bir trafik akışı sağlanacak” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık