Başkan Şirin Asfalt Çalışmalarına Yerinde İnceleme

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinden başlatılan asfalt sathi kaplama çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Şirin Asfalt Çalışmalarına Yerinde İnceleme
  • 28 Eylül 2018, Cuma 11:15
Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinden başlatılan asfalt sathi kaplama çalışmalarını yerinde inceledi.
Turgutlu Belediyesi şehir içinde kilit parke çalışmalarına devam ederken, bir yandan da ilçe genelinde asfalt sathi kaplama çalışmalarına başladı. Yaklaşık 20 bin metrekarelik asfalt sathi kaplama çalışmasının 5 bin metrekarelik ilk etabı olan Ergenekon Mahallesindeki çalışmaları Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ve Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Bölükbaşıoğlu yerinde inceledi. Yol yapım ve yenileme hizmetlerine hız kesmeden devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Belediyemiz tarafından Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce Ergenekon Mahallemizde bulunan sokaklarda sathi kaplama çalışmalarına başladık. Bugün ilçemizde yapacak olduğumuz 20 bin metrekarelik sati kaplama çalışmalarının 5 bin metrekarelik bir kısmını gerçekleştiriyoruz. Burada önemli olan Ergenekon Mahallesi ile Dalbahçe Mahallemiz arasında kalan bir kilometrelik alanın kaplamasıdır. Çalışma tamamlandığında Dalbahçe Mahalle sakinlerimizin ve vatandaşlarımızın ana yolu kullanmadan Turgutluya bağlantısını yapıp, ulaşımı kolaylığı sağlayacağız. Bu yol artık çok önemli. Yani Ergenekon Mahallemizden Avşar Mahallemize kadar olan ve ‘daha önce bu yol açılacak ve açılmasını gerçekleştireceğiz dediğimiz sürecin, Dalbahçe Mahallesine kadar olan kısmını gerçekleştirmiş oluyoruz. Bu manada Turgutluya hizmet noktasında yaşanan ekonomik sıkıntılar olsa da hizmetlerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Bilindiği üzere merkezde de bir proje kapsamında 117 sokağın komple yenileme çalışmasını yaptık. Hep söylüyoruz ‘Turgutlumuz günden güne büyüyor, gelişiyor. Biz yaşadığımız şehre, kentimize hizmet etmekten haz alıyor, mutlu oluyoruz. Turgutlumuzun en uç noktasında bile vatandaşlarımızı hizmetle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Vatandaşlarımız güle güle kullansınlar. Çalışmalarda emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık