Başkan Sarıkurt, Rumeli Mahallesi Sakinlerinin Sorunlarını Dinledi

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, halk buluşmasında Rumeli Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Başkan Sarıkurt, Rumeli Mahallesi Sakinlerinin Sorunlarını Dinledi
  • 06 Ekim 2018, Cumartesi 16:47
Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, halk buluşmasında Rumeli Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.
15. kez düzenlenen Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor mahalle buluşması Rumeli Mahallesi Çorlu Belediyesi Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi. Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Başkan Yardımcıları Erdoğan Demirci ve Hülya Perin ve Rumeli Mahallesi Muhtarı Hamdi Balının katıldığı mahalle buluşması, Başkan Sarıkurtun belediye faaliyetlerine yönelik bir sunumu ile başladı.
Başkan Sarıkurt, bilgilendirme sunumunun ardından vatandaşlardan gelen soruları tek tek cevapladı ve notlar aldı. Vatandaşlardan gelen talep ve şikayetleri dinleyen Başkan Sarıkurt, çözüme yönelik hızlı adımlar atmak için elinden geleni yapacağını ifade ederken talep ve şikayete konu görüşleri ilgili birimlere iletilmek üzere kayıt altına aldı.
Öte yandan, program dahilinde aileleriyle birlikte toplantı alanına gelen çocuklara boyama kitapları, balon ve şekerleme hediye edildi.
Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor mahalle buluşmalarının program dahilinde Çorlunun diğer mahallelerinde de gerçekleştirileceği kaydedildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık