Başkan Sarıalioğlu, Çataldere Mahallesi Sakinleriyle Buluştu

Ofu katılımcı bir anlayışla yöneterek adım adım gezen Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Çataldere mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Başkan Sarıalioğlu, Çataldere Mahallesi Sakinleriyle Buluştu
  • 31 Ağustos 2018, Cuma 14:21
Ofu katılımcı bir anlayışla yöneterek adım adım gezen Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Çataldere mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.
Bölge sorunlarının tespitinde ve çözümüne yönelik önerilerde vatandaşlardan büyük katkı aldıklarını ifade eden, göreve geldiği ilk andan itibaren istişarelere önem veren Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Çataldere Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Mahalleli Başkan Sarıalioğluna merak ettiği tüm soruları sorma fırsatı bulurken, Başkan Sarıalioğlu şikayet ve talepleri tek tek not aldı. Görüş ve taleplerini doğrudan Sarıalioğluna iletme fırsatı bulan mahalle sakinleri, hizmetlerinden ötürü Başkan Sarıalioğluna teşekkürlerini iletti.
“Mahalle buluşmaları ve halk günleri vasıtasıyla herkese ulaşmaya çalışıyoruz”
Of Belediye Başkanı Sarıalioğlu, Mahalle sakinlerine veda etmeden önce “Mahalle buluşmaları ve halk günleri vasıtasıyla herkese ulaşmaya çalışıyoruz. Bu buluşmalar sayesinde sizlerin önerilerini dinliyoruz. Birlikte Of olma adına görüşleriniz bizler için çok önemli. Büyük bir aileyiz ve bu ailenin her bir ferdine ulaşmanın gayretindeyiz” dedi.
Çataldere Mahallesi sakinleri ise, Bu tür toplantılarda mahallemizin sorunlarını belediye başkanımıza iletme fırsatını buluyoruz. Vatandaşların görüşlerini aktarabiliyoruz. Belediyelerimizin mahallelerimizdeki yatırım ve projelerini istişare ediyoruz. Bunun için de Başkan Sarıalioğluna teşekkür ediyoruz ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık