Başkan Saraçoğlu: Kuran Kurslarını Önemsiyor Ve Destekliyoruz

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Fuatpaşa Kız Kuran Kursu öğrencileri ile bir araya geldi.

Başkan Saraçoğlu: Kuran Kurslarını Önemsiyor Ve Destekliyoruz
  • 17 Temmuz 2018, Salı 15:33
Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Fuatpaşa Kız Kuran Kursu öğrencileri ile bir araya geldi.
Diyanet İşleri Başkanlığı ve Kütahya İl Müftülüğü himayesinde faaliyet gösteren Fuatpaşa yatılı Kız Kuran Kursunu ziyaret eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu kurs yöneticileri ve öğrenciler tarafından karşılandı.
Fuatpaşa Kız Kuran Kursunda eğitimlerin verildiği sınıfları gezen, öğrencilerin talep ve önerilerini dinleyip sohbet eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya Belediyesi olarak eğitime büyük destek veriyoruz. Dini eğitim noktasında da Kuran Kurslarımızı önemsiyor ve destek veriyoruz. Allah yolunda ilim tahsil etmek, dinimizi, sünneti, tarihimizi ve ahlakımızı öğrenip hayatımızı ona göre yönlendirmek hepimize farzdır. Bunun en güzel örneğini burada Kuran kurslarımızda görüyoruz. Hafız olmak için eğitim alan öğrencilerimizi, bu yola çocuklarını yönlendiren anne ve babaları tebrik ediyorum. Siz kıymetli öğrencilerimize başarılar diliyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.
Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette incelemelerde bulunarak, yaklaşık 100 öğrenci ile bir araya gelen Belediye Başkanı Kamil Saracoğluna, İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar eşlik etti. (EFE)

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık