Başkan Saraçoğlu: Halkımıza En Sağlıklı İçme Suyunu Ulaştırmak Bizim Ana Görevimiz

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, içme su depolarını yerinde inceledi.

Başkan Saraçoğlu: Halkımıza En Sağlıklı İçme Suyunu Ulaştırmak Bizim Ana Görevimiz
  • 29 Haziran 2018, Cuma 11:56
Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, içme su depolarını yerinde inceledi.
Kundukviran Aksu ve Özbek bölgesinden gelen su ile dolan bin 200 tonluk Hisar içme su deposu, Maltepe Mahallesinde bulunan Özbek su deposu olarak bilinen 15 bin ve 5 bin tonluk şehrimizin ana içme su deposu ve Akkent Mahallesinde bulunan bin 500 tonluk içme su depolarını yerinde inceleyen Saraçoğlu, çalışmalar ile ilgili teknik ekipten bilgiler aldı.
Halkın sağlıklı su içmeleri için çalışmalar yapıldığını belirten Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Şehrimizin su ihtiyacının karşılandığı içme suyu depolarında temizlik ve bakım çalışmasını sık sık yapıyoruz. Hemşehrilerimize elimizden gelen en iyi hizmeti verme gayreti içerisindeyiz. Su depolarının güvenliği, vatandaşlarımıza sağlıklı içme suyunun ulaştırılması konusuna hassasiyetle yaklaşarak hemşehrilerimizin bize olan güvenlerini boşa çıkartmamak adına gece gündüz durmadan çalışıyoruz ifadelerini kullandı. (EFE)

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık