Başkan Saraçoğlu, Belediye Personeli İle Bayramlaştı

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, geleneksel bayramlaşma programında personelle bir araya geldi.

Başkan Saraçoğlu, Belediye Personeli İle Bayramlaştı
  • 27 Ağustos 2018, Pazartesi 12:37
Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, geleneksel bayramlaşma programında personelle bir araya geldi.
Belediye Kültür Sarayında gerçekleştirilen bayramlaşma programında konuşan Başkan Kamil Saraçoğlu, Sizlerle birlikte, hemşehrilerimize en iyi hizmeti götürmek için gece gündüz demeden birlik ve beraberlik içerisinde var gücümüzle çalışıyoruz. Hep birlikte, devletimiz adına, şehrimize, vatandaşlarımıza katkı sağlama noktasında güzel işler yapabilme mücadelesi içindeyiz. Öncelikle, özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. İyi işler yaptık, daha iyilerini de yine birlikte yapacağız inşallah. Rabbim, istikrarımızı, birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Cümleten sizlerin, ailelerinizin, tüm sevdiklerinizin Kurban Bayramını kutluyor, hanelerinize huzur, sağlık, bereket ve esenlikler getirmesini diliyorum dedi.
Daha sonra Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, tüm belediye personelini ile tek tek bayramlaşarak işlerinde kolaylıklar diledi.
Bayramlaşma programına Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Murat Arık, Fatih Gölgeli ve Ali İhsan Ertaş ile birim müdürleri katıldı. (EFE)

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık