Başkan Salman 4.5 Yılını Anlattı

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, 4.5 yıllık görev süresi boyunca yaptığı icraatı anlattı.

Başkan Salman 4.5 Yılını Anlattı
  • 15 Eylül 2018, Cumartesi 11:57
Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, 4.5 yıllık görev süresi boyunca yaptığı icraatı anlattı.
Barış Manço Açık Hava Tiyatrosundaki icraat toplantısına CHP Yalova Milletvekili Özcan Özel, Ardahan eski milletvekili Faruk Demir, CHP Yalova İl Başkanı Bahar Doğan, YTSO Başkanı Tahsin Becan, meclis üyeleri, STK temsilcileri katıldı. Başkan Vefa Salman, “2013 senesinde Yalovaya vefa diye yola çıktık. Partim takdir etti, Roman mahallesinin kenarında bir evde doğan kasap bir babanın oğlu olan beni aday gösterdi. Bizlerin oylarıyla da Yalova Belediye Başkanı oldum. O süreçten sonra birlikte yöneteceğiz, sevgiyle büyüteceğiz dedik. Bu bir ekip işiydi. Ben ve ekibim Yalovayı güzelleştirmeye, modernleştirmeye ve çağdaşlaştırmaya, sadece Türkiyenin değil, Dünyanın en güzel kentlerinden birisi yapmaya ant içtik. Bu yolda taşları üst üste koyarak 4,5 yılı geride bıraktık. Ben bu günlere Yalova halkı getirdi. Sizlere yürekten teşekkür ediyorum. 2015 yılında ki seçim Türkiyeye umut oldu. Ben insanları seven hümanist bir adamım. Ama siz Yalovalıları herkesten daha çok seviyorum. Söz konusu Yalova ise gerisi teferruattır. Ben Yalovaya aşığım. Bir kere daha dünyaya gelsem yine bu şehirde dünyaya gelmek isterim” dedi.
Salman konuşmasının ardından belediye tarafından yapılan hizmetlerin konu alındığı video sunumu gerçekleştirildi. Salman bu sunum esnasında da videoyu sık sık durdurarak hizmetlerle ilgili bilgiler verdi. Salman, “Göreve başladığımızdan bu yana Yalovamızın çehresini Atatürkün şehrine yakışacak şekilde ele aldık. Yani kentsel tasarım projeleri ile peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmaktayız. Yalova yeşil bir şehir. Biz de yeşil alanları arttırmak adına çabaladık. Yeşil Yalovamızı sizlerin bize verdiği güç ile daha ileriye taşımak görevimizdir” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık