Başkan Sakadan Kardeş Şehir Ziyareti

Balıkesirin Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Edremitin kardeş şehri Kamp-Lintfortu ziyaret etti.

Başkan Sakadan Kardeş Şehir Ziyareti
  • 27 Ekim 2018, Cumartesi 11:44
Balıkesirin Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Edremitin kardeş şehri Kamp-Lintfortu ziyaret etti.
Edremit Belediyesinden bir heyet ile kardeş şehir Kamp-Lintfortu ziyaret eden Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Kamp-Lintford Belediye Başkanı Sn. Prof. Dr. Christoph Landscheidt tarafından yakın bir ilgi ile karşılandı.
Ziyaret hakkında bilgi veren Başkan Saka “Başkan Yardımcım Fatma Özgirgin, Belediye Meclis Üyelerimiz Müberra Uyar Karaca, Fahri Yaşar ve Ali Yılmaz Diker ile birlikte kardeş kentimiz Kamp-Lintforta yaptığımız ziyarette basın mensupları ile belediye meclis salonunda bir araya geldik. Kentimizin güzelliklerini, doğasını, zeytinini, zeytinyağını, termal kaplıca turizmini ve 4 mevsim sahip olduğu güzellikleriyle bir bütün olan Edremitimizi anlattığımız ve Belediye Başkanı Sn. Prof. Dr. Christoph Landscheidti, ekibini ve tüm Kamp-Lintfort halkını da Edremitte görmekten duyacağımızı memnuniyeti dile getirdiğimiz basın toplantısının ardından Altın Deftere yaptığımız ziyaret ile ilgili düşüncelerimizi yazdık. Belediye binasında Türk Bayrağımızı dalgalandırarak yaptıkları jest ve misafirperverlikleri için Kamp-Lintford Belediye Başkanı Sn. Prof. Dr. Christoph Landscheidt ve ekibine teşekkür ediyorum. İki kent arasında kardeşlik ilişkilerimizin artarak devam edeceğine inanıyorum.”dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık