Başkan Şahin: “Biz İki Devlet Tek Milletiz”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Azerbaycanın Türkiye Büyükelçisi Khazar İbrahimi ağırladı.

Başkan Şahin: “Biz İki Devlet Tek Milletiz”
  • 17 Ekim 2018, Çarşamba 11:58
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Azerbaycanın Türkiye Büyükelçisi Khazar İbrahimi ağırladı.
Azerbaycan ile Türkiyenin iki ayrı devlet tek millet olduğunu belirten Başkan Şahin, Azeri Büyükelçi İbrahimi Samsunda görmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Karadenizde birçok ili ziyaret eden Azerbaycanın Türkiye Büyükelçisi Khazar İbrahim Samsuna gelerek Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahine konuk oldu. Misafirini kapıda karşılayan Şahin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Azerbaycan ile Türkiyenin iki ayrı devlet tek millet olduğunu vurgulayan Başkan Şahin, tarihi-tarımı-ticareti-turizmi-kültürüyle Samsunun Karadenizin göz bebeği ve incisi olduğunu belirterek, bu ziyaret inşallah iki ülke arasındaki ilişkilerde Samsunun daha aktif rol almasına vesile olur. İki ülke tek millet olarak yoğun bir çalışma halinde olmamız gerektiğini biliyoruz. Azerbaycan tabii ki bu manada bizim için vazgeçilmez bir ülke. Bu sürece ne kadar katkı verebilirsek, bizim için o kadar kardır” dedi.
Misafirperverliği ve sıcak karşılamasından dolayı Şahine teşekkür eden Büyükelçi İbrahim ise Samsunun çok güzel bir kent olduğunu belirterek ikili ilişkilerin daha da artırılması gerektiğine dikkat çekti. Ziyaret karşılıklı hediye takdiminin ardından sona erdi. Azeri Büyükelçi ziyaretinde Başkan Şahine Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fikret Vatansever de eşlik etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık