Başkan Polat, Vatandaşlar Bir Araya Deldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, İnönü Mahallesinde ziyaretlerde bulunup mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Başkan Polat, Vatandaşlar Bir Araya Deldi
  • 25 Eylül 2018, Salı 18:03
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, İnönü Mahallesinde ziyaretlerde bulunup mahalle sakinleriyle bir araya geldi.
25 Eylül Salı günü gerçekleşen ziyarete Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polatın yanı sıra bazı daire başkanları, şube müdürleri ve İnönü Mahalle Muhtarı Abdulgazi Atabey katıldı. Büyükşehir Belediyesinin Malatyaya güzel hizmetler yaptığını belirten İnönü Mahalle Muhtarı Abdulgazi Atabey, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hacı Uğur Polata yapmış olduğu güzel hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Mahallemizde yeni yapılaşma fazla olduğundan göç almaktayız. Bundan dolayı mahallemizde birkaç eksiğimiz bulunmakta. Bu eksikliklerin çözüme kavuşturulacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.
Esnaf ve mahalle gezilerine önem verdiklerini belirten Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Büyükşehir Belediyesi olarak istişareye büyük önem vermekteyiz. Esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek ilimize yapılması gereken hizmetlerle ilgili istişarelerde bulunuyoruz. Malatyamızın standartlarını yükseltmek, daha yaşanabilir bir kent oluşturmak için Büyükşehir Belediyesi olarak yatırımlara devam ediyoruz. Amacımız yaşam kalitesini yükseltmektir” ifadelerine yer verdi.
Başkan Hacı Uğur Polat daha sonra İnönü Mahallesinde bulunan İşitme Engelli Kız Kuran Kursunu ziyaret etti. Kuran-ı Kerim ve dini bilgiler eğitiminin verildiği kurs merkezinde kursiyerler Başkan Polata işaret dili ile Kuran-ı Kerim okudular.
Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, mahalle muhtarı ve beraberindeki heyetle birlikte İnönü Mahallesinde incelemelerde bulundu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık