Başkan Per, “ Cumhuriyet Kolay Elde Edilmedi”

Kayseri Tabip Odası Başkanı Prof.Dr. Hüseyin Per, “ Cumhuriyet kolay elde edilmedi. Bu emaneti kıyamete kadar koruyacağız” dedi.

Başkan Per, “ Cumhuriyet Kolay Elde Edilmedi”
  • 28 Ekim 2018, Pazar 12:41
Kayseri Tabip Odası Başkanı Prof.Dr. Hüseyin Per, “ Cumhuriyet kolay elde edilmedi. Bu emaneti kıyamete kadar koruyacağız” dedi.
Başkan Per, Cumhuriyetin 95. yıldönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, Gazi Mustafa Kemal Atatürkün önderliğinde istiklalini kazanmak için kurtuluş mücadelesi veren şanlı ecdadımız nice zorluklara rağmen destan yazmış ve neticesinde Cumhuriyetimiz kurulmuştur”dedi.
Önceki gün Tuncelide Jandarma Uzman Çavuş Ferruh Dikmen ile Jandarma Uzman Çavuş Asım Türkelin donarak Şehit olması haberi ile tüm Türk Milletinin yasa boğulduğunu ifade eden Başkan Per, “ Cumhuriyetimizin 95. Yıl dönümünü kutladığımız bu günde bu haber yüreğimizi dağladı. Hain terör örgütü akıttığı kanda boğulacaktır. Aziz Şehitlerimizin ruhları şad olsun. Allah ailelerine ve Milletimize sabır versin.”
“Türkiye Cumhuriyeti, Gazi Mustafa Kemal Atatürkün hedef olarak ortaya koyduğu muasır medeniyetler yolunda kurulduğu günden bu yana önemli mesafeler kat etmiştir” diyen Prof.Dr. Hüseyin Per, “Şanlı tarihi sayısız başarılarla dolu olan aziz Türk milleti, kurtuluş savaşı mücadelesi sonunda Cumhuriyeti kurarak adeta tarihi yeniden yazmıştır. Büyük bir miras olarak gördüğümüz Cumhuriyeti yaşatmak, yüceltmek en büyük vazifemizdir. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aziz şehitlerimiz ve silah arkadaşlarını; saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.”

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık