Başkan Öztürkten Muhtarlar Günü Mesajı

Denizli Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Öztürkten Muhtarlar Günü Mesajı
  • 19 Ekim 2018, Cuma 17:54
Denizli Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk, yayınladığı mesajda, muhtarlık görevinin sevgi ve fedakarlık isteyen zor bir iş olduğunu belirterek, “Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede veya köyde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir” dedi.
Muhtarların seçimle işbaşına gelen halkın temsilcileri olduğunu aktaran Başkan Öztürk, yayınladığı mesajda, “Toplumun sosyal ve idari ihtiyaçlarını karşılayan muhtarlık müessesesi, çok yönlü bir kurumdur. Muhtarlarımızın, kendi sorumluluklarının yanı sıra sosyal açıdan da sahip oldukları önemli görevleri vardır. Muhtarlık müessesesi, kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından olup, yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eder ve devletimizin her noktadaki kurumsal temsilcisidir. Bizler mahalli idareciler olarak sürekli muhtarlarımızla karşılıklı istişare ve fikir alışverişinde bulunarak ilçemizin ve mahallelerimizin tüm problemlerine mümkün mertebe çare üretiyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, milleti devlete, devleti millete karşı temsil gibi önemli bir vazife üstlenen tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutlar, başarılarının devamını dilerim” ifadelerine yer verdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık