Başkan Öztürkten Geçmiş Olsun Ziyareti

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, geçtiğimiz günlerde ilçenin Çubuklu Mahallesinde bilinmeyen nedenlerden dolayı çıkan yangında 40 ton çekirdeği yanan üreticiye, geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Öztürkten Geçmiş Olsun Ziyareti
  • 19 Eylül 2018, Çarşamba 13:44
Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, geçtiğimiz günlerde ilçenin Çubuklu Mahallesinde bilinmeyen nedenlerden dolayı çıkan yangında 40 ton çekirdeği yanan üreticiye, geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
Yangının çıktığı bölgeye giderek incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Esat Öztürk, mahalle muhtarı ve üreticilerden yangınla ilgili bilgiler alarak, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Konu ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Esat Öztürk; “ Bugün, Çubuklu Mahallemizde ay çekirdeği yanan kardeşlerimize geçmiş olsun demek için burada bulunuyoruz. Burada 5 üreticimize ait olan toplam 40 ton ay çekirdeği yandı. Mal canın yongasıdır. Yangının tek sevindirici tarafı can kaybının olmamasıdır. Gerek Kaymakamlığımız, gerek belediyemize ve gerekse İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğümüz tarafından üzerimize düşeni yapacağız. Allah daha büyük felaketlerden bizi korusun. Üreticilerimiz, kiraladıkları tarla sahiplerine, ilaç aldıkları esnafa, çalıştırdıkları işçilere borçlular. Biz, elimizden geleni yapacağız. Bu insanlarımız, alnının terini yiyen insanlarımız. El emeği ile geçinen insanlarımız. Üreticilerimizi korumamız, desteklememiz lazım.” ifadelerini kullandı.
Yangın hakkında bilgiler veren Mahalle Muhtarı Abdullah Çiftçi de çıkan yangının çok büyük olduğunu, 5 itfaiyenin söndürmekte zorluk geçtiğini, rüzgârın tersten estiği için diğer ay çekirdeği harmanlarına yangının zarar vermediğini söyledi.
Beş ton ay çekirdeği mahsulünü yangında kaybeden üretici Erdoğan Malkoçta konuşmasında “ Yangının, herhangi bir can kaybına neden olmadığı için Allaha şükür ediyoruz. Öncelikle devletimize güveniyoruz. Yeter ki devletimiz sağ olsun. Belediye başkanımız başta olmak üzere herkes yangında yanımızdaydı. Ama rüzgâr çok şiddetli esiyordu, yangını söndüremedik.” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık