Başkan Öztürk, Muhtarları Dinledi

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, ilçedeki mahalle sorunlarını öğrenmek ve muhtarların önerilerini dinlemek için istişare toplantısında muhtarlar ile bir araya geldi.

Başkan Öztürk, Muhtarları Dinledi
  • 24 Ekim 2018, Çarşamba 14:53
Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, ilçedeki mahalle sorunlarını öğrenmek ve muhtarların önerilerini dinlemek için istişare toplantısında muhtarlar ile bir araya geldi.

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, genişleyen hizmet ağını daha iyi yönetebilmek ve sorunların daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulabilmesini sağlamak için düzenlenen istişare toplantısında ilçe muhtarları ile bir araya gelerek muhtarları dinledi. Sakarya Parkta düzenlenen istişare toplantısına, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Muhtarlar Derneği Başkanı Şaban Süleyman, ilçe muhtarları katıldı.
Yapılan genel değerlendirme ve bilgilendirmelerin ardından İlçe genelinde sürdürülen çalışmalara değinen Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk Muhtarların sorunların çözümünde büyük rolü olduğunun altını çizerek, “Amacımız Erenleri bir adım daha ileri nasıl götürebiliriz. Bu konuda ve sorunların çözümü konusunda siz muhtarlarımızın görüş ve önerileri bizler için önemli. Sizler istekleri ve sorunları bildiriyorsunuz bizler de çözüme kavuşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İstişare yoluyla ilçemiz adına güzel işler yapma gayreti içerisinde olacağız” dedi.
Toplantıda Erenler Muhtarlar Derneği Başkanı Şaban Süleyman meslektaşları adına talepleri dile getirirken mahalle muhtarları da bölgeleri ile ilgili konularda taleplerini dile getirdiler.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık