Başkan Öztekin Böyle Veda Etti

Hasan Polatkan Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Eskişehir Barosu Genel Kurulunda, mevcut Baro Başkanı Rıza Öztekin ve başkan adayları konuşma yaptı.

Başkan Öztekin Böyle Veda Etti
  • 06 Ekim 2018, Cumartesi 18:33
Hasan Polatkan Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Eskişehir Barosu Genel Kurulunda, mevcut Baro Başkanı Rıza Öztekin ve başkan adayları konuşma yaptı.
Genel kurulda açılış konuşmasını yapan Eskişehir Barosu Başkanı Rıza Öztekin, Hepsi birbirinden değerli avukatlarına siz kıymetli meslektaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Baro başkanlığına aday olan Pınar Turhanoğlu, Ahmet Murat Karabulutlar, Özgür Evren Kırdemir ve Mustafa Elagöze ayrı ayrı başarılar diliyorum. Seçimlerimizi bir demokrasi şöleni olarak geçmekten sonuç ne olursa olsun kazanan Eskişehir Barosu olacaktır dedi.
Başkanlığa veda eden Öztekin, sözlerini şöyle sürdürdü:
Başkanlık sıfatım bitiyor, ama ben hukukçuyum. Hukuk için sonuna kadar mücadele edeceğine söz veriyorum. Seçilen baro başkanı çağırsın yine çalışırım. Avukat hakları merkezinde onurla çalışırım. Hukukun üstünlüğü için her göreve hazırım. Gelecek başkan ve yönetimlerinin eksikleri konusunda da sessiz kalmayacağım. Seçilecek başkanlarımızın çıtayı daha da yükseltmelerini istiyorum.
Öztekin, konuşmasında Baroda rekor bir bütçeyle teslim ettiklerinin de vurgusunu yaptı.
Düzenlenen genel kurulda 25 yılını dolduran avukatlara plaket verildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık