Başkan Özcan Şampiyon Güreşçileri Tebrik Etti

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, şampiyon güreşçileri makamında kabul etti.

Başkan Özcan Şampiyon Güreşçileri Tebrik Etti
  • 01 Ekim 2018, Pazartesi 12:10
Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, şampiyon güreşçileri makamında kabul etti.
Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Slovakyada düzenlenen Dünya Gençler Şampiyonasında 3üncü olan Erhan Yaylacı ile Ahi Pehlivan Güreş müsabakalarında dereceye giren güreşçileri makamında kabul etti.
Slovakyada düzenlenen Dünya Gençler Şampiyonasında 3üncü olan Erhan Yaylacı ile Ahi Pehlivan Güreş müsabakalarında dereceye giren Hasan Efe Ertürk, Alperen Karakaş, Semih Erdem Çakır, Buğra Arbars ve Burak Korkmaz ile birlikte Niksar Belediyespor Güreş Antrenörü Ali Ulusoy ve Güreş Ağası Hasime Yıldırım Belediye Başkanı Özdilek Özcanı makamında ziyaret ettiler.
Ziyaret sonrasında konuşan Başkan Özcan,Slovakyada düzenlenen Dünya Gençler Şampiyonasında bronz madalya kazanarak ülkemizi gururlandıran Erhan Yaylacı ile geçtiğimiz haftalarda düzenlediğimiz Ahi Pehlivan Güreş müsabakalarında dereceye giren güreşçilerimizi misafir ettik. Ata sporumuz olan güreşimizi ilçemizde marka haline getirmek adına alt yapı çalışmalarımızı sürdürüyoruz dedi.
Ziyaret sonunda Başkan Özcan dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık