Başkan Özaltun: “Ziyaretçi Sayısındaki Artış Gelecek İçin Ümit Verici”

Konyanın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehirin gölü, tarihi değerleri ve muhteşem coğrafyası ile her mevsim sürekli ziyaretçi çeken bir ilçe olduğunu belirterek, “Ziyaretçi sayısındaki artış gelecek için ümit verici” dedi.

Başkan Özaltun: “Ziyaretçi Sayısındaki Artış Gelecek İçin Ümit Verici”
  • 05 Eylül 2018, Çarşamba 10:20
Konyanın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehirin gölü, tarihi değerleri ve muhteşem coğrafyası ile her mevsim sürekli ziyaretçi çeken bir ilçe olduğunu belirterek, “Ziyaretçi sayısındaki artış gelecek için ümit verici” dedi.
Belediye Başkanı Murat Özaltun, Vuslat Parkında bir kafenin ev sahipliğinde yapılan kahvaltılı toplantıda ilçede faaliyet gösteren bazı esnaflarla biraraya geldi. Özaltun, Beyşehir Birlik Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Koçer, Beyşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Faruk Aydın, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ile AK Parti İlçe Teşkilatı yöneticilerinin de katıldığı toplantıda esnafla sohbet ederek taleplerini dinledi.
Toplumun değişik kesimleriyle benzer toplantılarla sık sık biraraya geldiklerini ve bu buluşmalarda kendilerine anlatılan sorun ve isteklerin birebir vatandaşların ve esnafın ağzından dinlenerek gerekli notların alınarak çözümü noktasında istişare ve değerlendirmelerde bulunduklarını aktaran Belediye Başkanı Murat Özaltun, göreve geldiği günden bu yana bu tür buluşma programlarına büyük önem verdiğini söyledi.
Başkan Özaltun, ilçenin ziyaretçi sayısının her geçen gün arttığını, bazı sorunların çözüme kavuşmasıyla yerli ve yabancı turist sayısının daha da artacağını dile getirdi. Özaltun şöyle konuştu; “Beyşehir Gölü kenarındaki sosyal alan eksikliği konularında yaşanan sorunları yürüttüğümüz çalışmalarla çözmeye çalışıyoruz. Vuslat Parkının göl kıyılarında belediye olarak yürüyüş ve bisiklet yolları yaparak bu konudaki beklentilere de cevap vereceğiz. Beyşehir, gölü, tarihi değerleri, muhteşem coğrafyası ile her mevsim sürekli ziyaretçi çeken bir ilçe. Yaz aylarında ziyaretçi sayısı daha da artıyor. Ziyaretçi sayısındaki kamuoyuna yansıyan son rakamlar da Beyşehirin geleceği için ümit verici. Amacımız, bu ziyaretçi sayımızı daha da yüksek noktalara çıkarabilmek. İnşallah, Beyşehir-Konya duble yolunun tamamlanmasının ardından Gembos güzergahlı Yeni Antalya yolunun da devreye girmesiyle Beyşehire gelen ziyaretçi sayısı daha da artacak. İlçemizin kaderi, çehresi değişecek. Beyşehiri işte biz bu döneme hazırlamaya çalışıyoruz. Ancak, bu konudaki altyapı eksikliklerini de tamamlamamız gerekiyor. Bu konuda müteşebbislerimize de önemli görevler düşüyor. Beyşehirimizin otel ve sosyal tesis eksikliği konusundaki ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında yatırımcılarımızı da ilçemize yatırım yapmaya davet ediyoruz.”

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık