Başkan Özakcandan Kozalaklı Mahallesine Ziyaret

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Kozalaklı Mahallesini ziyaret etti.

Başkan Özakcandan Kozalaklı Mahallesine Ziyaret
  • 14 Ağustos 2018, Salı 10:37
Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Kozalaklı Mahallesini ziyaret etti.
Başkan Özakcan her hafta mahallelere gerçekleştirdiği ziyaretleri sürdürüyor. Yoğun çalışma programından fırsat buldukça vatandaşlarla birlikte olan, talep ve şikayetlerini dinleyen Özakcanın bu haftaki durağı Kozalaklı Mahallesi oldu.
Kozalaklı Mahalle Muhtarı Köseoğlunun eşlik ettiği ziyarette Başkan Özakcan, mahalle halkı ile kahvehanede çay içip sohbet etti. Talepleri dikkatle dinleyerek not aldıran Özakcan birim müdürlerine talimatlar verdi.
Tüm mahallelere eşit hizmet anlayışı ile çalıştıklarını kaydeden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, tüm vatandaşlara her zaman kapılarının açık olduğunu belirtti.

Ziyaret sırasında çocuğu Adnan Menderes Otizm Spor Eğitim Merkezinde eğitim gören bir veli merkezden duydukları memnuniyeti dile getirerek Efeler Belediyesine bu hizmetinden dolayı teşekkür etti. Ayrıca Başkan Özakcan geçtiğimiz günlerde yağan sağanak yağış esnasında yıldırım düşen ve belediye tarafından onarılan Kozalaklı Camiine giderek yapılan çalışmaları inceledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık