Başkan Menderes Atilla, Park Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, 15 Temmuz Mahallesinde yer alan ve çalışmaların tamamlandığı Zeytin Dalı Parkında incelemelerde bulundu.

Başkan Menderes Atilla, Park Çalışmalarını Yerinde İnceledi
  • 16 Ekim 2018, Salı 10:33
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, 15 Temmuz Mahallesinde yer alan ve çalışmaların tamamlandığı Zeytin Dalı Parkında incelemelerde bulundu.
Yeşil Bir Ceylanpınar sloganı ile ilçenin dört bir yanına parklar yapan Ceylanpınar Belediyesi park bulunmayan mahallelere yeni parklar yapmaya devam ederken, yapımı biten 15 Temmuz Mahallesi Zeytin Dalı Parkında açılış için gün sayılıyor. Her mahalleye bir park projesi kapsamında çalışmalarına aralıksız devam eden Ceylanpınar Belediyesi 15 Temmuz Mahallesinde yeni bir park için çalışmalara başlamıştı. Geçtiğimiz aylarda temeli atılan Zeytin Dalı Parkında çalışmaların tamamlandı. Büyük bir alan üzerine inşa edilen parkta yeşil alanlar, koşu yolları ve çocuk oyun grupları yer alıyor. 15 Temmuz Mahallesinde bulunan park, bölge halkının dinlenip spor yapabileceği bir alan oluyor. Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, yapımı tamamlanan Zeytin Dalı Parkında incelemelerde bulundu. Başkan Menderes Atilla, parkın tamamlandığını ve kısa süre içinde açılışının yapılacağını ifade etti. Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, belediye olarak yeşil alana önem verdiklerini ifade etti. Atilla, “15 Temmuz Mahallesinde yapımı tamamlanan Zeytin Dalı Parkını inceledik. Parkta oturma grupları, yürüyüş yolları ve çim işleri de tamamlandı. Sosyal belediyecilik anlamında vatandaşlarımızın daha nezih bir ortamda vakit geçirebilmeleri için yeşil alana oldukça önem veriyoruz. Yeşili seviyoruz ve önemsiyoruz. Parkı en kısa sürede tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız. Böylece bu mahallede oturan vatandaşlarımızın çocuklarıyla ve aileleriyle birlikte güzel vakit geçirecekleri nezih bir ortam oluşturmuş olacağız. Başta mahallemize ve ilçemize hayırlı olsun” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık