Başkan Kızıldaştan, Kaymakama Hayırlı Olsun Ziyareti

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, İlçe Kaymakamlığına atanan Abdullah Şahini makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Başkan Kızıldaştan, Kaymakama Hayırlı Olsun Ziyareti
  • 24 Eylül 2018, Pazartesi 13:48
Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, İlçe Kaymakamlığına atanan Abdullah Şahini makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.
Ziyarette konuşan Başkan Kızıldaş, görevine yeni atanan Kaymakam Abdullah Şahin başarılar dileyerek “Arguvan için birlikte önemli projelerde yer almayı umut ediyorum” ifadelerine yer verdi. Kaymakam Abdullah Şahin ise Başkan Kızıldaşın ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirerek Arguvan için birlikte çalışacaklarını söyledi. Öte yandan Kaymakamı Abdullah Şahin, ilçede bulunan taksi durağını da ziyaret ederek esnaflar sohbet etti. Taksicilerle birlikte çay içerek istek ve talepleri dinleyen Kaymakam Şahin, “Taksici kardeşlerimizin yaptığı işlerin zorluğunun ve öneminin farkında olarak elimizden ne geliyorsa her türlü desteğe açığız, dürüstlük ve kaliteli hizmet anlayışıyla taksicilik mesleğini gururla gerçekleştiren esnafımıza teşekkür ediyoruz, hayırlı kazançlar diliyorum” şeklinde konuştu.
Durak çalışanları ise ‘Kaymakamımız Abdullah Şahin bizleri ziyaret etti, ziyaretlerinden biz durak çalışanları olarak çok memnun kaldık, teşekkür ederiz” dediler.
Ziyarette Kaymakam Şahine İlçe Jandarma Komutanı Yusuf Soy ve İlçe Emniyet Amiri Okan Gündüz eşlik ettiler.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık