Başkan Kartoğlundan Türkiyenin En Hızlısına Ödül

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiyenin En Hızlısı Final Yarışlarında U15 yaş grubunda 80 metre branşında Türkiye Şampiyonu olan İbrahim Mamuk, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlunu ziyaret etti.

Başkan Kartoğlundan Türkiyenin En Hızlısına Ödül
  • 12 Temmuz 2018, Perşembe 10:40
Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiyenin En Hızlısı Final Yarışlarında U15 yaş grubunda 80 metre branşında Türkiye Şampiyonu olan İbrahim Mamuk, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlunu ziyaret etti.
Başakşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sporun Tsi-Sporcu Ölçme, Branşa Yönlendirme ve Bilgi Bankası Sistemi projesi, meyvelerini vermeye başladı. Spora Başakşehir Belediyesi Spor Parklarında futbolla başlayan İbrahim Mamuk, Sporun Tsi projesi kapsamında yapılan ölçümlerinin ardından atletizme yönlendirildi. Antrenör Bahadır Durmuş gözetiminde çalışmalarına devam eden ve spor eğitimi alan 15 yaşındaki İbrahim Mamuk, Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından İstanbulda düzenlenen Türkiyenin En Hızlısı Final Yarışlarına damga vurdu. U15 yaş grubunda 80 metre branşında piste çıkan Başakşehirli atlet, rakiplerini geride bırakarak Türkiye Şampiyonu oldu.
Spora futbolla başlayan daha sonra Başakşehir Belediyesinin hayata geçirdiği Sporun Tsi-Sporcu Ölçme, Branşa Yönlendirme ve Bilgi Bankası Sistemi projesi ile atletizme yönlendirilen genç şampiyon, 100 metrede çok yaklaştığı TOHM barajını geçerek adını Milli Takıma yazdırmak istiyor.

Genç Şampiyon Başkan Kartoğlunu ziyaret etti
Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, 9.48lik derecesiyle altın madalyaya uzanan İbrahim Mamuk ve antrenörü Bahadır Durmuşu makamında kabul etti. Başkan Kartoğlu, İbrahim Mamuku Türkiye Şampiyonu olmasından dolayı tebrik etti.
Genç atlete altın hediye eden Başkan Kartoğlu, Başarılarının devamını diliyorum. Rabbim yolunu açık etsin. İnşallah Olimpiyat Şampiyonu da olursun dedi.

Hedef, Milli Takım ve Olimpiyat Oyunları
Bu yıl liseye başlayacak İbrahim Mamuk da, Sporun Tsi projesi sayesinde atletizmle tanıştığını belirterek, Hedefim yaş grubum için 100 metrede 11.50 olan TOHM (Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezleri Projesi) barajını geçmek. Şu ana kadarki en iyi derecem 11.60 ve çok iyi çalışarak hedefime ulaşacağım. Milli Takıma girerek Olimpiyat Oyunlarında ülkemizi temsil etmek istiyorum şeklinde konuştu.
Gençlik ve Spor İşleri Müdürü Selim Çelebinin de hazır bulunduğu ziyaret, hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından sona erdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık