Başkan Karaosmanoğlu, Kocaelinin Can Damarı Köylerimizdir

KOCAELİ (İHA) ?? Başkan Karaosmanoğlu, Körfez ilçesinin Dikenli, Ali Hocalar, Cuma ve Sevindikli köylerini ziyaret etti.

Başkan Karaosmanoğlu, Kocaelinin Can Damarı Köylerimizdir
  • 24 Ekim 2018, Çarşamba 12:47
KOCAELİ (İHA) ?? Başkan Karaosmanoğlu, Körfez ilçesinin Dikenli, Ali Hocalar, Cuma ve Sevindikli köylerini ziyaret etti.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez ilçesinin Dikenli, Ali Hocalar, Cuma ve Sevindikli ko¨ylerini ziyaret etti. 2004 yılından itibaren köylere büyük yatırım gerçekleştirdiklerini vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “Köylerimize yakın uzak demeden hizmet götürdük, götürmeye de devam ediyoruz. Köylere geri göçün ve kırsal kalkınmanın önemine inanıyoruz. İlçe belediyelerimizle birlikte bu amaç doğrultusunda çalışmaya devam ediyoruz” dedi.
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve AK Parti İlçe Başkanı Şener Söğütün de yer aldığı ziyaretlerde köy muhtarlarından hizmetlerin son durumu ve ortaya yeni çıkan ihtiyaçlar hakkında bilgi alan Karaosmanoğlu, köylülerle yakından ilgilendi. Köylere hizmet ederek her alanda çiftçiye ve hayvan üreticisine destek olduklarını özellikle köy ziyaretlerinde ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak daha önce yem bitkisi tohumu dağıttığımız 2 bin çiftçimize bu kez topraktan daha fazla verim alabilmeleri için yüzde 25i hibeli 900 ton gübre dağıttık” diye konuştu.
“Kocaelimiz, Türkiyemiz hepimizin göz bebeği olduğu gibi köylerimizde bizim göz bebeğimiz” diyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Şehrimizi, köylerimizi ülkemizi koruyup kollamak, geleceğe güvenle yürümesini sağlamak vazifemizdir. Bu konuda Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmaya devam ediyoruz. Bizim medeniyet anlayışımızda; bir şehrin can damarı, en önemli merkezi mahalleler, köylerdir. Köylerimiz, bizim medeniyetimize özgü bir kavramdır. Başka bir coğrafyada, başka bir medeniyette bizimkisi gibi mahalle ve köy kavramı yoktur” ifadelerini sarf etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık