Başkan Kamil Saraçoğlu: Problemlerin Çözümünü De Halkımızla Birlikte Üretiyoruz

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, 30 Ağustos Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Başkan Kamil Saraçoğlu: Problemlerin Çözümünü De Halkımızla Birlikte Üretiyoruz
  • 01 Ağustos 2018, Çarşamba 14:36
Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, 30 Ağustos Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.
Saraçoğlu, 30 Ağustos Mahallesi 1. Ergün Çelebi ve Cem Sultan Sokakta yaşanan kanalizasyon hattı problemiyle ilgili mahalle sakinlerine bilgiler vererek, karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.
Başkan Saraçoğlu, tek amaçlarının hemşehrileriyle ortak payda da birleşerek Kütahyaya hizmet etmek olduğunu dile getirdi.
30 Ağustos Mahalle sakinleri ile 52 Evler Cami Derneğinde bir araya gelerek karşılıklı istişareler bulunan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya Belediyesi olarak çalışmalarımızda siz hemşehrilerimizin talep ve önerilerini önemsiyoruz. Bu noktada vatandaşlarımız ile bir araya gelerek karşılıklı istişarelerde bulunup, şehrimizin sorunlarına birlikte çözüm üretiyoruz. Kütahyamızın mahalle ve sokaklarında hemşehrilerimiz ile beraber hizmet ediyor, şehrimizin daha yaşanılabilir bir şehir olmasını hedefliyoruz. Bu bağlamda çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Biz her zaman sizlerin yanındayız, yakınınızdayız. Tek derdimiz sizlerle ortak payda da birleşerek Kütahyaya, Kütahyalılara hizmet etmek dedi. (EFE)

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık