Başkan Kamil Saraçoğlu: Daha Modern Ve Daha Güzel Bir Kütahya İçin Çalışıyoruz

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Alipaşa Mahallesi esnafları ile kahvaltıda buluştu.

Başkan Kamil Saraçoğlu: Daha Modern Ve Daha Güzel Bir Kütahya İçin Çalışıyoruz
  • 19 Temmuz 2018, Perşembe 11:58
Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Alipaşa Mahallesi esnafları ile kahvaltıda buluştu.
Kütahya Belediyesinin düzenlediği kahvaltı programında Alipaşa mahallesi esnafları ile bir araya gelen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, daha modern ve daha güzel bir Kütahya için çalıştıklarını kaydetti.
Kütahya Belediyesinin geleneksel hale getirdiği kahvaltı programında Alipaşa Mahallesi esnafları ile bir araya gelerek onların talep ve temennilerini dinleyen Saraçoğlu, Kütahyamızın gelişimi için tüm dinamikleri harekete geçirerek en sağlıklı çözümleri üretmeye çalışıyoruz. Bu amaçla esnaflarımız ve vatandaşlarımızla bir araya geldiğimiz sabah kahvaltımızda şehrimiz için istişarelerde bulunuyoruz. Tüm hizmetleri hemşehrilerimizin beklentilerini değerlendirerek yönlendiriyoruz. Kütahya Belediyesi olarak her zaman çözüm odaklı olarak çalışıyoruz ve hizmet olarak hem Kütahyamızı hem de esnafı kalkındırmak için gayret gösteriyoruz diye konuştu.
Programa Belediye Başkan Yardımcıları Murat Arık, Fatih Gölgeli, Ali İhsan Ertaş ve mahalle esnafları katıldı. (EFE)

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık