Başkan Kale Ankarada Bir Takım Ziyaretlerde Bulundu

Konyanın Cihanbeyli İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kale, Ankarada bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Başkan Kale Ankarada Bir Takım Ziyaretlerde Bulundu
  • 26 Temmuz 2018, Perşembe 16:23
Konyanın Cihanbeyli İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kale, Ankarada bir dizi ziyaretlerde bulundu.
Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM) bir dizi ziyaretlerde bulundu. AK Parti Konya Milletvekillerini makamlarında ziyaret eden Başkan Kale, yeni dönem için ‘hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyaretlerde Cihanbeylide yapılan çalışmalar ile yeni projeler de değerlendirildi. Mehmet Kale, TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı ve Konya Milletvekili Tahir Akyürek ile Eski Kalkınma Bakanı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan ile de bir araya geldi.
Başkan Kale ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada Ülkemiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğanın liderliğinde yeni bir döneme girdi. Partimizin Konya Milletvekilleri bundan önce yaptıkları başarılı çalışmalara inşallah önümüzdeki süreçte yenilerini ekleyecektir. Kendilerine hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunarak, hemşehrilerimizin başarı dileklerini ilettik. İnşallah yeni dönem ve yeni sistemle ilçelerimiz, şehirlerimiz ve ülkemiz çok daha iyi noktalara gelecektir. Bundan en ufak bir şüphe duymuyoruz dedi.
Başkan Kale, TBMMdeki ziyaretlerin ardından AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı ve Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız ile birlikte Sağlık Bakanı Fahrettin Kocayı makamında ziyaret etti. Ziyarette belediye başkanları Mehmet Kale ile Ahmet Yıldız ilçelerde yürütülen çalışmalar hakkında Bakan Kocaya bilgi verdi. Başkan Kale, belediye çalışmalarıyla ilgili bilgilerin yer aldığı bir kataloğu Bakan Kocaya taktim etti. Konya heyeti daha sonra Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcılığı görevine atanan Prof. Dr. Muhammet Güveni makamında ziyaret etti. Oldukça sıcak bir ortamda geçen ziyarette Cihanbeyli ve Kulu ilçelerinde yapılan çalışmalar konuşuldu.
Ziyaretlerin sonunda bir açıklama yapan AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, yeni kabinede yer alan Konyalı isimler Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurumun önümüzdeki günlerde birlikte Konyaya ziyaret edeceklerini belirtti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık