Başkan Kafaoğlundan 30 Ağustos Mesajı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Zafer Bayramı öncesinde bir mesaj yayımlayarak tüm Balıkesirlilerin ve Türk Ulusunun 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.

Başkan Kafaoğlundan 30 Ağustos Mesajı
  • 29 Ağustos 2018, Çarşamba 15:12
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Zafer Bayramı öncesinde bir mesaj yayımlayarak tüm Balıkesirlilerin ve Türk Ulusunun 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.
30 Ağustos Zafer Bayramının 96. yıl dönümünde yapılan yazılı açıklamada Başkan Kafaoğlu “Gazi Mustafa Kemal Atatürkün önderliğinde 26 ağustosta başlayan ve 30 Ağustos 1922de zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile vatan topraklarımız düşman işgalinden kurtarılmış, Türk Milleti hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur. 30 Ağustos Zaferi, savaş meydanlarında kazanılan askeri zaferin ötesinde, tarihi şanlı zaferlerle dolu aziz milletimizin bağımsızlığından asla taviz vermeyeceğini gösteren, cumhuriyetimize hayat veren kutlu zaferin adıdır. Her aşaması vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu olan milli mücadele sonucunda kazandığımız bağımsızlığı, milletimiz milli birlik ve beraberlik anlayışıyla her zaman koruyarak, yaşatmıştır. Vatanımızın birliği ve milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen mücadelenin kazanıldığı bu anlamlı zaferin 96. yıl dönümünde, başta Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, canları pahasına bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi, minnetle, şükranla anıyor ve kıymetli hemşerilerimiz başta olmak üzere tüm Ulusumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum dedi.
OF-BD

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık