Başkan Kadir Bozkurtun 30 Ağustos Mesajı

İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, 30 Ağustos Zafer Bayramının 96. yıl dönümü dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Kadir Bozkurtun 30 Ağustos Mesajı
  • 29 Ağustos 2018, Çarşamba 16:50
İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, 30 Ağustos Zafer Bayramının 96. yıl dönümü dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı.
Başkan Bozkurt mesajında, “1071 Malazgirt Zaferi ile Anadolu topraklarına kök salan ve yurt edinen aziz Türk milletinin her türlü yokluk içerisinde dahi varoluş iradesini kıracak hiçbir gücün olmadığını tüm dünyaya bir kez daha gösterdiği 30 Ağustos Zaferinin 96. yıl dönümünü kutlamanın gurur ve coşkusunu yaşıyoruz. Gücünü ve bekasını birlik, beraberlik ve kardeşliğinden alan milletimizin tarih boyunca yüce değerler etrafında oluşturduğu bu birlikteliğin, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da karşılaşacağımız her türlü badireyi aşmamızı sağlayacağına yürekten inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyor, başta Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, ebediyete intikal etmiş tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yad ediyorum” şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık