Başkan Gürlesin Pamukkale Belediyesi Kent Konseyi Üyelerine Projeleri Tanıttı

Denizli Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, geçen yıl kurulan Pamukkale Belediyesi Kent Konseyi üyelerine yapılan çalışmalarla ilgili hizmet turu düzenledi.

Başkan Gürlesin Pamukkale Belediyesi Kent Konseyi Üyelerine Projeleri Tanıttı
  • 20 Temmuz 2018, Cuma 16:27
Denizli Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, geçen yıl kurulan Pamukkale Belediyesi Kent Konseyi üyelerine yapılan çalışmalarla ilgili hizmet turu düzenledi.
Pamukkale Belediyesi, geçtiğimiz yıl Pamukkale Belediyesi Kent Konseyini kurmuştu. Konsey bünyesinde yer alan Gençlik Meclisi üyeleri Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile birlikte yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Gürlesin, Belediye Başkan Yardımcısı ve Pamukkale Kent Konseyi Başkanı Adnan Kaya, Pamukkale Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Cevat Serdar ile gençlik meclisi üyeleriyle birlikte, yapımı tamamlanan Sosyal Marketi, Dokuzkavaklar semtindeki Pamukkale Belediyesi Semt Polikliniğini, Cumhuriyet Aile Sağlığı Merkezini, Karahayıt 112 Acil Sağlık İstasyonunu, Karahayıt Kent Ormanını, yürüyüş ve bisiklet yollarını yapımı devam eden Bağbaşı Mahallesindeki Pamukkale Kültür, Sanat ve Yaşam Merkezini, Aktepe Kültür Merkezini ve Türkiyenin en büyük tematik Kent Ormanı olacak olan Seyir Tepesini yerinde inceleyerek, projeler hakkında bilgiler verdi. Pamukkale Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri, Pamukkale Belediyesinin dört yıllık bir belediye olmasına rağmen tamamen vatandaş odaklı, halkın her kesimine hitap eden, 7den 70e tüm gönüllere dokunan projelere imza attığını belirterek, Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesinin ilçeye adeta yeni baştan inşa ettiği söylediler.

“Gençlerimize öncelikle ilçemizde hayata geçirdiğimiz projelerimizi anlatmak istedik”
Başkan Gürlesin, gençlerin, katılımcılık, kalkınma, sürdürülebilirlik ilkeleri ışığında, kent yönetimine aktif olarak katılmalarını, gençlik ve kentle ilgili sorunların çözümünde rol almalarını sağlamak amacıyla kurulan Pamukkale Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyelerimizle birlikte, belediye olarak kurulduğu günden bugüne yapılan projeleri yerinde anlattıklarını ifade etti. Başkan Gürlesin, Kent Konseyi bünyesinde kurdukları Gençlik Meclisiyle birlikte de, kentin sorunlarının belirlenmesi ve çözümü noktasında güzel bir gelişme kaydettiklerini kaydederek “Pamukkale Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyelerimiz göreve geldiklerinden bugüne farklarını ortaya koymaya başladılar. Bizlerde gençlerimize öncelikle ilçemizde hayata geçirdiğimiz projelerimizi anlatmak istedik. Gençlerimizle birlikte, tüm projelerimizi yerinde inceledik. Projelerimiz hakkında detaylı bilgiler aktardık. Sorularına yanıtlar verdik. Gençliğin bir ülkenin geleceğinde önemli bir etken olduğunun bilincindeyiz. Bu nedenle gençlerimize naçizane yol gösterme, onlara örnek olma noktasında Pamukkalemizde önemli projelere imza atmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık