Başkan Gürcandan, Abd Mallarını Boykot Çağrısı

Denizli Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın ‘Amerikanın elektronik ürünlerini boykot edelim çağrısının uyacaklarını kaydederek, “ABD malları kullanmayalım” dedi.

Başkan Gürcandan, Abd Mallarını Boykot Çağrısı
  • 14 Ağustos 2018, Salı 12:38
Denizli Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın ‘Amerikanın elektronik ürünlerini boykot edelim çağrısının uyacaklarını kaydederek, “ABD malları kullanmayalım” dedi.
Başkan Güven yaptığı yazılı açıklamada, ABDye ve ABD mallarına karşı boykot çağrısı yaptı. Türkiyeye yönelik en büyük tehlikenin esas ABDden geldiğini altını çizen Dr. Güven Bir çok dostumuz dış tehlikelerden bahsetmek de fakat bu dış tehlikenin esas kaynağını söyleyememektedirler. Gerek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğannın gerekse İç işleri Bakanımız Süleyman Soylunun da belirttiği gibi bugün Türkiyeye yönelik esas tehlike ABDden gelmektedir. PKKyı silahlandıran ABDdir. Fetöyu bütün Türkiye hükümetlerine sızdıran ABDdir. Şimdide ABD ekonomik yaptırımlar uygulamaktadır. Türkiyenin tüm iyi niyetine rağmen ABDnin düşmanca tavır sergileyip direk Türkiyenin milli egemenliğine ve milli bütünlüğüne hedef almıştır. Ülkemiz dostluk ve iyi niyet kapsamından elinden gelen bütün gayreti göstermiştir. Fakat Amerika bütün bunlara rağmen düşmanlığına devam etmektedir. ABD bizden kabul edilemeyecek isteklerle gelmektedir. Bu istekler tutuklu PKKlıların serbest bırakılmasından başlayıp,İrana ambargoya kadar uzanıyor. Devletimiz bu isteklerin hiç birini kabul etmesi mümkün değildir. Perşembenin gelişi Çarşambadan bellidir. Ama görüyoruz ki daha savaşmadan teslim olmayı düşünenler var. Açlık görmeden dolara karşı teslim olanlar var. Bu millet teslim olmaz. Irak, İran 40 yıldır Ambargoya teslim olmaz iken Türkiyenin teslim olmasını hiç kimse beklemesin. ABD malları kullanmayalım. Perşembe günü terör yuvası İncirliğe karşı ve ABDye karşı Çivrilde meydanlarda olacağız. Bizlere saldıranlara ayaklarımız altında ezeceğiz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık