Başkan Günaydın Kamyoncu Esnafının Talebini Yerine Getirdi

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, kamyoncu esnafının kamyon garajı talebini yerine getirdi.

Başkan Günaydın Kamyoncu Esnafının Talebini Yerine Getirdi
  • 20 Temmuz 2018, Cuma 13:38
Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, kamyoncu esnafının kamyon garajı talebini yerine getirdi.
S.S. 17 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanlığına seçilen İbrahim Sağ ve yönetim kurulu üyeleri beraberlerinde Gül Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet Boyacı ile birlikte Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydını ziyaret etti. Sağ ziyarette, kamyoncu esnafının en büyük sorununun bir kamyon garajı olduğunu söyleyerek Başkan Günaydından bu konuda destek istedi.
Gül Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet Boyacı ise, sanayi sitesi içerisinde bulunan alanın revize edilmesi halinde sorunun çözüleceğini kaydetti.
Belediye Başkanı Günaydın da talepleri dinledikten sonra, ilgili alanın kamyoncu esnafına tahsis edilmesi için talimat verdi. Başkan Günaydın yeni seçilen yönetimi de tebrik ederek, “Kamyoncu esnafımızın talebine duyarlılık gösteriyoruz. En kısa zamanda bu istekler yerine getirilecek. İnsanlar birbiriyle irtibat kurduğu zaman, ziyaretler yaptığı zaman sorunlar çözülür. Arkadaşlarımıza yeni verdiğimiz yer hayırlı olsun” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık