Başkan Günaydın: Ispartamızın Yaşanabilir Vilayette Yolda Kalmasını İstemiyoruz

Isparta Belediyesi Mahalle Buluşmaları Karaağaç Mahallesinde devam etti.

Başkan Günaydın: Ispartamızın Yaşanabilir Vilayette Yolda Kalmasını İstemiyoruz
  • 30 Ağustos 2018, Perşembe 16:53
Isparta Belediyesi Mahalle Buluşmaları Karaağaç Mahallesinde devam etti.
Senirkentin Karaağaç Mahallesinde gerçekleştirilen mahalle buluşmasına Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, eşi Dilek Günaydın ile birlikte katıldı. Karaağaç Mahallesi eğitim, kültür, sanat, spor başta olmak üzere karşılıklı ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla Senirkent Uluğbey ile Kardeş Mahalle Kardeş Köy ilan edildi.
Karaağaç Mahallesi Buluşması kapsamında kurulan hizmet masalarında daire müdürleri vatandaşların istek ve taleplerini not alırken, çocuklar içinde mahalle meydanlığında balon parklar kuruldu. Sanatçı Ümmü Erbil birbirinden güzel eserleriyle meydanı dolduran vatandaşlara unutulmaz bir akşam yaşattı.
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Kurduğumuz hizmet masası ile daire müdürlerimiz sizin isteklerinizi, adeta emirlerinizi bekliyor. Ufak tefek demiyor, her türlü isteği yerine getiriyoruz” dedi. Ispartaya sevgi, mutluluk, güzellik, dostluk, muhabbet vermek istediklerini söyleyen Günaydın, şehirde asfalt çalışmalarında yüzde 95 oranına ulaşıldığını, muhtarın isteklerinin de en kısa sürede hayata geçirileceğini aktardı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık