Başkan Gül Yeni Stadyum İnşaatını İnceledi

Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, yapımı devam eden yeni şehir stadyumda incelemelerde bulunarak firma yetkililerinden stadyumla ilgili bilgi aldı.

Başkan Gül Yeni Stadyum İnşaatını İnceledi
  • 31 Temmuz 2018, Salı 17:18
Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, yapımı devam eden yeni şehir stadyumda incelemelerde bulunarak firma yetkililerinden stadyumla ilgili bilgi aldı.
Belediye Başkanı Zeki Gül, Çevre yolu üzerinde yapımı devam eden 72 bin metrekarelik bir alana sahip 15 Bin kişilik Yeni stadyumun zemin alt yapısının bittiğini, çim serme işleminin Eylül ayı içerisinde yapılacağını belirtti. Eylül ayının ortasından itibaren çimin serileceğini belirten Başkan Gül, çimin oturmasının 2 aylık bir süre alacağını dile getirdi.
Yeni stadyumda çevre düzenleme çalışmalarınında başladığını dile getiren Belediye Başkanı Zeki Gül, “Belediye olarak şehrin gelişimine katkı sağlayan birçok eser kazandırdık ve kazandırmaya devam ediyoruz. Yeni stadyumumuz da bunlardan bir tanesi. Çelik imalatları, aydınlatma ve skor bordun montajı tamamlandı. Zemin alttan elektrikli ısıtma sistemli olacak. Bu çalışmamızda da sona gelindi. Bundan sonrası çim serme işlemini beklemek olacak. Zeminde doğal çim kullanacağız. Çim serme işlemini ise hava şartları nedeni ile eylül ayında yapacağız. Çim serme işlemine kadar çevre düzenlemesi işlerini bitireceğiz. Localarda da çalışmalar devam ediyor. Koltukların önümüzdeki hafta içerisinde gelmesini bekliyoruz. Koltuklar da gelir gelmez montajına başlanacak. Kasım ayının sonu gibi stadyumu teslim almayı planlıyoruz. Ligin ilk yarısını Dr.Turhan Kılıçcıoğlu Stadında tamamlayacağız. Ligin ikinci yarısında ise yeni stadyuma geçmeyi hedefliyoruz.
Stadyumun çevresinde 25i engelli olmak üzere 1061 araçlık park alanı bulunacak. Stadyumda 1 misafir girişi, 2 güney tribün girişi, 2 doğu tribün girişi, 2 kuzey tribün girişi yer almaktadır. Tamamı kaplı tribün olan stadyumumuz şimdiden şehrimize hayırlı olsun” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık