Başkan Eşkinat, Süleymanpaşa Muhtarlarını Ağırladı

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Süleymanpaşaya bağlı merkez ve kırsal mahalle muhtarlarını ağırladı.

Başkan Eşkinat, Süleymanpaşa Muhtarlarını Ağırladı
  • 20 Ekim 2018, Cumartesi 11:14
Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Süleymanpaşaya bağlı merkez ve kırsal mahalle muhtarlarını ağırladı.
19 Ekim Muhtarlar Günü kutlama programı dolayısıyla Süleymanpaşaya bağlı merkez ve kırsal mahalle muhtarlarından oluşan bir heyet, Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinatı ziyaret etti. Muhtarlar, kendi mahalleleri ile ilgili taleplerini ilettiler. Ziyarette Tekirdağ Muhtarlar Derneği Başkanı Osmanlı Mahallesi Muhtarı İsa Turgut Başkan Eşkinata çiçek takdim etti.

“Köy tüzel kişiliklerinin iadesi için mücadele etmelisiniz”
Süleymanpaşa Belediyesi Sahil Hizmet Binasında gerçekleşen ziyarette, mahalle muhtarlarının taleplerini dinleyen Başkan Eşkinat, muhtarlardan bir ricada da bulundu. Eşkinat, Muhtarlar olarak Büyükşehir Yasası ile elinizden alınan köy tüzel kişiliklerinin geri verilmesi için mücadele etmeniz gerekiyor. Hep birlikte bir dilekçeye imza koyarak tüzel kişiliklerinizin iade edilmesini istemelisiniz. Sizden belediye geçen orta malları bizim emanetimizde. Onlara dokunmadık. Ancak o malların size intikali için sizlerin çabası daha önemli. Bu konuda biz de size her türlü desteği vermeye hazırız” diye konuştu.
Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyaret, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. Başkan Eşkinat, ziyaret sonrası muhtarlarla öğle yemeği yedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık