Başkan Erol, Gazileri Kendi Günlerinde Yalnız Bırakmadı

Aydının Kuyucak ilçesinde, 19 Eylül Gaziler Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Başkan Erol, Gazileri Kendi Günlerinde Yalnız Bırakmadı
  • 19 Eylül 2018, Çarşamba 17:46
Aydının Kuyucak ilçesinde, 19 Eylül Gaziler Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Kuyucak Cumhuriyet Meydanında Kuyucak Kaymakamı Yılmaz Kurt, Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, daire amirleri, gaziler ve ailelerinin katıldığı tören İlçe Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından Atatürk Anıtına çelenklerin sunulmasıyla başladı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam eden törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Kuyucaklı Gazi Ali Akıncı yaptı. Akıncı, “Cumhuriyetimiz kolay kurulmamıştır. Günümüzde bu ülkemizi 15 Temmuz 2016da dış mihrakların yardımıyla yıkmaya çalışan FETÖ ve Apo hainleri gereken cevabı Türk Milletinden almışlardır. Bundan sonra da aynı dersi ülkemizin kahramanlarının vereceğinden emin olmalısınız. Bizim arzumuz da budur” dedi.
Programda Gazi Akıncının konuşmasının ardından Şehit Bahri Uçuş Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerinden Gamze Bozkurt Ya Şehit,ya da Gazi olur Gelirim isimli, yine aynı okuldan Furkan Yıldız Gaziyiz Şimdi isimli şiirlerini okudular. Programın ardından Kuyucak Kaymakamlığı tarafından hazırlanan Gaziler Günü kahvaltı programında Kuyucaklı şehit aileleri ile gazi ve gazi aileleriyle bir araya gelindi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık