Başkan Erdoğanın Vekalet Kurbanı Sakaryada Kesildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Binali Yıldırım ve Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçukun Türk Kızılayı aracılığıyla yurtiçi için verdikleri dört adet kurban Sakaryada kesildi.

Başkan Erdoğanın Vekalet Kurbanı Sakaryada Kesildi
  • 21 Ağustos 2018, Salı 12:42
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Binali Yıldırım ve Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçukun Türk Kızılayı aracılığıyla yurtiçi için verdikleri dört adet kurban Sakaryada kesildi.
150 yıldır ulusal ve uluslararası alanda ihtiyaç sahibi insanlara elini uzatarak milyonlarca ihtiyaç sahibinin sofrasına kurban eti ulaştıran Türk Kızılayı bu yıl da “Kurban Bereketi Yıl Boyu Sürsün” sloganıyla yola çıkmıştı. Bu kapsamda Türk Kızılayı tarafından geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi, kurban döneminde hayırseverlerden gelen kurban vekaletlerinden elde edilen etler, Türkiye ve dünyanın farklı bölgelerindeki binlerce ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.
Kızılay tarafından geleneksel hale getirilen Vekaletle Kurban Kesimi Kampanyası bu yıl da devam etti. Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Binali Yıldırım ve Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçukun Türk Kızılayı aracılığıyla yurtiçi için verdikleri dört adet kurban Sakaryanın Erenler ilçesinde bulunan Et Entegre Tesisinde ki kesimhanede kesildi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Türk Kızılayı Kurumsal İletişim Direktörü Ebubekir Kalkan bu sene Türkiyeden vekalet edilen bütün kurbanların Sakaryada kesileceğini belirtti. Başkan Recep Tayyip Erdoğanın, TBMM Başkanı Binali Yıldırım ve Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçukun kurban vekaletlerini Türk Kızılayına verdiklerini söyleyen Kalkan, “Cumhurbaşkanımız ve Kızılay Onursal Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan kurban vekaletini her sene olduğu gibi bu sene de Kızılaya verdi. Ülkemizle birlikte Kenya Kudüs ve Afganistana vekalet verdi. Sayın Cumhurbaşkanımız ve diğer bağışçılarımızın vekaletleriyle kurbanlarımız bütün dünyaya, gönül coğrafyamıza birer iyilik olarak ulaşacak. Bütün kurban bağışçılarımızın bayramını kutluyoruz, ibadetleri kabul olsun. Bu sene Türkiyeden vekaletleri alınan bütün kurbanlarımız Sakaryada kesilecek” dedi.
Açıklama sonrasında Kalkan, Başkan Erdoğan, TBMM Başkanı Binali Yıldırım ve Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçukun isimlerini okuyarak vekaletlerini kasaba iletti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık