Başkan Ercandan Esnaf Ziyareti

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Sincanımız ve vatandaşlarımız her şeyin en güzeline layık dedi.

Başkan Ercandan Esnaf Ziyareti
  • 10 Temmuz 2018, Salı 10:42
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Sincanımız ve vatandaşlarımız her şeyin en güzeline layık dedi.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Göreve geldiği ilk andan itibaren esnaf ziyaretlerine önem veren Başkan Ercan Ayaş Caddesi, Bahçe Caddesi, Erkunt Caddesi, Emlak Sokak, Nur Sokak, Plevne Caddesi, Atatürk Caddesi, Vatan Caddesi, Lale Caddesi ile Onur Caddesinde vatandaşlarla buluştu. Vatandaş ve esnafla sık sık fotoğraf çektiren Ercan talepleri ve önerileri de ilgiyle dinledi.
Vatandaşımızın ve esnafımızın görüşleri bizim için çok önemli diyen Başkan Ercan esnaf ziyaretlerinin ardından ilçede mağaza ve restoran açılışına katıldı. Başkan Ercan Hedefimiz en iyi hizmeti Sincanımıza ulaştırmak. Vatandaşımızdan aldığımız güç ve destekle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sincanımız ve vatandaşlarımız her şeyin en güzeline layık ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık