Başkan Doğan Mahalle İncelemelerine Devam Ediyor

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan mahalle gezileri kapsamında Sanayi Mahallesini ziyaret etti.

Başkan Doğan Mahalle İncelemelerine Devam Ediyor
  • 04 Ekim 2018, Perşembe 12:20
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan mahalle gezileri kapsamında Sanayi Mahallesini ziyaret etti.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, ilk göreve geldiği 2009 yılından bu yana mahalle gezisi uygulamalarından hiç vazgeçmedi. Başkan Doğan, haftanın en az 2 günü yapılan inceleme gezisi kapsamında Sanayi Mahallesine giderek cadde ve sokakları dolaştı. Muhtar Osman Çilingir, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir ve daire müdürleriyle birlikte Sanayi Mahallesinde adım atmadık yer bırakmayan Doğan, esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Sokakta belediyecilik anlayışı içinde vatandaşın ayağına gittiklerini söyleyen Başkan Doğan, “Vatandaşımızın belediyemize gelmesine gerek kalmadan biz vatandaşın ayağına gidiyoruz. Göreve ilk geldiğim yıl başlattığımız uygulamanın hizmetlerin hızlılığı ve sorunların çözümü bakımından oldukça yararlı oluyor. Sanayi Mahallemiz fiziki ve yerleşim planı bakımından fazla problemleri olan bir mahallemiz değil. Cadde ve sokaklarımız oldukça geniş. İSUnun alt yapı çalışması yaptığı yerlerde hızla üst yapıya geçtik. Spor kulübümüzün büyük bir antrenman sahasına ihtiyacı var. Bunu çözmek için arayış içindeyiz. Milli Eğitim ile görüşerek okul için ayrılan yere okul yapılmayacaksa buraya kulübümüz için geçici saha ve soyunma odalarının yer aldığı tesis yapacağız. Tüm mahallerimiz bizim için önemli, İzmit Belediyesi olarak hiçbir ayrım yapmadan bütün mahallelerimizde çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık